Hendrik Walda 007

Biljarten in Almere?

Ja, dat kan bij de biljartvereniging Almere '83, een van de mooiste en ruimste biljartgelegenheden in de verre omstreken. De vereniging is opgericht in 1983 en is na diverse omzwervingen uiteindelijk op de huidige locatie, Sas van Gentlaan 10-12 (ingang Oostburgstraat) beland. Op de dag zijn er voornamelijk recreatieve leden die in een gezellige sfeer een balletje stoten. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond ( K.N.B.B.) en neemt deel aan  wedstrijden van de bond met zowel competities voor teams alsmede persoonlijke kampioenschappen voor de individuele spelers. Deelname aan wedstrijden is geheel vrijblijvend. De voor de bond uitkomende leden spelen veelal in teams in de districts- of nationale competities. In het seizoen 22/23 en hopelijk verder spelen wij op nationaal niveau driebanden. Zowel in de 2e als 3e   Divisie driebanden groot zijn wij vertegenwoordigd. Voor een overzicht van al onze district- en nationale teams KLIK HIER !

 

Recreatief biljarten

Het is voor leden dagelijks (365 dagen per jaar !) mogelijk om van 09:00 uur t/m 23:59 uur vrij te biljarten. De negen kleine tafels en de twee match tafels kunnen indien beschikbaar altijd door de leden (en introducees) gebruikt worden. Competities, finales en toernooien e.d. hebben altijd voorrang op vrij biljarten. Voor de interne competities, de bondscompetities en Persoonlijke Kampioenschappen zijn tijden gereserveerd (zie onderstaand schema en kalender). Er kan als er een tafel vrij is gewoon vrij gebiljart worden.  Tijdens  Nederlandse Kampioenschappen en evenementen van de vereniging waarbij alle tafels in gebruik zijn is het niet toegestaan/mogelijk om vrij te biljarten.

Bondscompetities

De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond ( K.N.B.B.) en neemt deel aan  wedstrijden van de bond met zowel competities voor teams alsmede persoonlijke kampioenschappen voor de individuele spelers. De wedstrijden worden voornamelijk in de avonduren gespeeld met uitzondering van de 55+  wedstrijden die overdag plaatsvinden. Deelname aan wedstrijden is geheel vrijblijvend. Ook voor de speeltijden van deze competities kunt u onderstaand schema raadplegen.

Interne competities

Op de clubavonden en clubochtend (55+) worden de interne competities gespeeld. Ook hier is deelname geheel vrijblijvend.

 

Dag Ochtend (09:00 uur - 12:30 uur) Middag (12:30 uur- 18:00 uur) Avond (na 18:00 uur)
Maandag vrij biljarten


Districtcompetities (DAG) *


Interne clubavond competities **

Dinsdag vrij biljarten vrij biljarten


Interne clubavond competities **

Woensdag vrij biljarten vrij biljarten


vrij biljarten (klein)
Districtcompetities GROOT **

Donderdag


55+ interne dagcompetities **

vrij biljarten vrij biljarten
Vrijdag vrij biljarten vrij biljarten


Districtcompetities klein / GROOT **

Zaterdag vrij biljarten vrij biljarten vrij biljarten
Zondag vrij biljarten vrij biljarten vrij biljarten

* op 2 kleine tafels, vrij biljarten mogelijk.   ** vrij biljarten (klein en GROOT) mogelijk indien er tafels vrij zijn.


Tijdens de hierboven vetgedrukte competities is de bar geopend.

Zie voor de competitie activiteiten de kalender